British Council

British Council, Türkiye

British Council
British Council, Birleşik Krallık’ın uluslararası eğitim ve kültürel fırsatlardan sorumlu en büyük organizasyonu. 100’den fazla ülkede faaliyet gösteren kurumun merkezi Londra’dadır. Birleşik Krallık Dışişleri ve İngiliz Milletler Topluluğu Ofisi sponsorluğunda bir kamu iktisadi teşebbüsüdür, ancak faaliyetlerinin büyük kısmında hükümetten bağımsız hareket etmektedir. Kaynaklarının yaklaşık 1/3’ü devlet tarafından sağlanmakta, geri kalanı İngilizce eğitimi ve seviye tespit sınavları gelirleri ile uluslararası ticarî faaliyetlerinden gelmektedir.

1934’te British Committee for Relations with Other Countries adıyla kurulmuştur.

IDP Education Australia ve University of Cambridge ESOL Examinations ile birlikte IELTS sınavı haklarına sahiptir.

British Council, Türkiye
British Council, Türkiye’de 1940 yılından bu yana faaliyetlerini aralıksız olarak sürdürmekte ve bu sayede uluslararası fırsatların her gün gerçeğe dönüşmesini sağlamaktadır. Ankara ve İstanbul’da bulunan ofislerimiz, ortaklarımız ve dijital platformlar yoluyla Türkiye’nin her köşesinden insanlara ulaşıyoruz.

Birleşik Krallık’ta ve Türkiye’de bulunan insanlar için yeni fırsatlar ve olanaklar yaratıyoruz.

Politika belirleyiciler, kamu görevlileri, akademisyenler, araştırmacılar, sanatçılar, sporcular, bilim insanları, küratörler, sivil toplum örgütleri ve yaratıcı girişimciler ile birlikte çalışarak; politika, mesleki standartlar ile İngilizce, kültür sanat ve eğitime alanlarında katılımın gelişmesine destek oluyoruz. Mesleki gelişim ve diyalog konusunda uluslararası fırsatlar yaratarak gelecek vadeden birçok genç insanla bağlantı kuruyoruz. Tüm bunlara ek olarak eğitim ve kültür sanat temaları üzerine geliştirilen farklı birçok projede yer alıyoruz.

Bunu da oku :  Yurtdışında ücretsiz okuyabileceğiniz üniversiteler

British Council ücretsiz İngilizce öğrenim materyalleri
https://www.britishcouncil.org.tr/free-online-english-materials
İngilizce pratik yapmak için ister on dakikanız, ister birkaç saatinizin olsun, ücretsiz materyallerimiz İngilizcenizi geliştirmenize yardımcı olacaktır.

English Score- ücretsiz İngilizce testine girin
Dünyanın dört bir yanındaki milyonlarca kişiye katılın ve İngilizce yeteneğinizi test etmek ve puanınızı geliştirmek için sadece 40 dakika süren EnglishScore testine girin.

The English Channel
Hem sanatı seviyor hem de İngilizcenizi geliştirmek istiyorsanız The English Channel tam size göre.

Ücretsiz kitlesel çevrimiçi açık kurslarımız
Geniş kapsamlı çevrimiçi açık kurslarımıza (MOOC) katılarak İngilizcenizi geliştirebilir, farklı bilgiler edinebilir ve dünyanın farklı noktalarındankatılımcılarla iletişime geçebilirsiniz.

Web siteleri
British Council’ın sunduğu ücretsiz İngilizce öğrenme materyallerine göz atın.

Uygulamalar
Learn English Mobil bölümünde cep telefonu ve tablet için tasarlanmış, dışarıdayken de İngilizce öğrenmenize yardımcı olacak birçok uygulama bulunuyor.

Timmy ile İngilizce Öğren
Ücretsiz YouTube kanalımız Timmy ile İngilizce Öğren sayesinde çocuğunuz hem evde İngilizce öğrenecek hem de çok eğlenecek.

5/5 - (4 votes)
(Toplam 126 defa izlendi, bugün 1 kere görüldü)

Related posts

Leave a Comment